Babypakjes in de vorm van dieren

Baby’s en dieren zijn enorm schattig om te zien. Wat nou als je deze met elkaar combineerd? Op Babymuts kunt u veel verschillende soorten babypakjes in de vorm van dieren vinden. Zo hebben wij een heel schattig en leuk slakkenpakje. Dit pakje lijkt sprekend op een echt slakje, met een daarbij horend slakkenhuisje. Dit pakje heeft een langwerpige vorm, waardoor uw kleintje er lekker onder kan liggen en eventueel slapen. Al onze pakjes zijn gemaakt van zacht materiaal. Ook zijn ze allemaal met de hand gemaakt, voor de beste kwaliteit voor de kleintjes.

Tweedelige dierenpakjes

Op onze website komt u ook veel dierenpakjes tegen die uit twee onderdelen bestaan. Zo is er bijvoorbeeld een broekje, maar ook een mutsje aanwezig. Met deze pakjes kunt u uw kleintje helemaal stylen zoals u dat wilt. Een voorbeeld hiervan is ons konijnenpakje. Bij dit pakje ontvangt u een broekje en een mutsje. Beiden zien er heel schattig uit en passen perfect om het hoofdje en lichaam van uw kleintje. Op het broekje van het pakje zit een zacht bolletje, waardoor het pakje in zijn geheel echt lijkt op een konijntje. De oren van het mutsje zijn erg groot en voelen zacht aan. Hier kan uw kleintje ook lekker mee spelen. Alle onderdelen zitten goed vast aan het pakje, zodat uw kleintje het niet los trekt.

Vossenmuts

Ons vossenmutsje heeft een hele mooie oranje kleur. Ook zitten er twee oortjes op het mutsje, waardoor uw kleintje op een echt vosje lijkt. Het mutsje kan goed gebruikt worden tijdens de koude winterdagen. Aan het mutsje zitten twee gevlochten touwtjes. Deze touwtjes kunt u vast knopen om het hoofdje van uw kleintje, zodat hij goed vast blijft zitten. De achterkant van het mutsje is wat dieper uitgesneden. Hierdoor wordt het hoofdje van uw kleintje niet te warm.

Wij hebben nog veel meer leuke dierenpakjes voor uw kleintje. Kijk dus snel verder op onze site!