Hippe babypakjes

Onze hippe babypakjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en vormen. Gele, groene of blauwe pakjes kunt u allemaal bij ons vinden!

De pakjes hebben een hele hippe uitstraling. Babypakjes lijken vaak er op elkaar en hierdoor is het soms lastig om uw kleintje echt bijzondere kleding aan te trekken. Bij Babymuts vindt u originele pakjes, die u niet snel bij andere baby’s voorbij ziet komen! Ook gaan onze hippe pakjes mee met de trend. Op dit moment zie je de kleur geel bijna overal. Het Giraffepakje dat u op de afbeelding ziet heeft een mooie gele kleur. Met dit pakje hoort uw baby er helemaal bij! Babymuts is altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van babykleertjes, dus bij ons vindt u altijd wel de perfecte outfit voor uw kleintje!

 

Hippe babypakjes in verschillende kleuren

 

Dieren babypakjes

Op de afbeelding ziet u een deel van ons aanbod aan pakjes en mutsjes. Zo als u kunt zien hebben wij veel pakjes in verschillende dierenvormen. Leuk om uw kleintje te laten lijken op een giraffje of slakje. De babypakjes kunt u bijvoorbeeld bij uw kleintje aantrekken tijdens een fotoshoot. Hiermee kunt u de eerste mooie momenten van uw baby’tje op een unieke manier vastleggen. De pakjes bestaan vaak uit twee delen. Hierdoor kunt u het pakje ook combineren met eigen kleding van uw kleintje, zo kunt u uw hippe pakje zelf helemaal samenstellen.

 

 

 

Schattige babypakjes

Al onze schattige pakjes kunnen aangetrokken worden tijdens verschillende gelegenheden. Zo komt u pakjes tegen die uw kleintje alledaags kan dragen, maar ook wat grappigere en unieke pakjes. Al onze pakjes zijn met de hand gemaakt van een zacht materiaal. Wij verkopen dertien verschillende, leuke pakjes voor uw kleintje. Veel van onze pakjes zijn langwerpig, zodat uw kleintje er lekker warm onder kan liggen. Bij elk babypakje zit een mutsje/hoedje dat het hoofd van uw kleintje lekker warm houdt. De pakjes zijn gemaakt van zeer stevig materiaal, zodat het lang mee kan gaan. We weten natuurlijk dat baby’s snel groeien, zonde dus om elke keer nieuwe kleding aan te schaffen!

 

 

 

Inspiratie babypakjes

Inspiratie nodig voor een leuke fotoshoot? Hiernaast ziet u een boom met foto’s van onze hippe babypakjes. Wij wensen u veel plezier met onze babypakjes en hopen dat we u snel een leuke pakje kunnen opsturen! Neem ook een kijkje op onze Facebook en Instagram voor meer Babymuts plezier!