Newborn fotoshoot 

Een fotoshoot met een baby’tje is natuurlijk super leuk. Met onze kleding wordt de fotoshoot nog veel mooier en unieker! De foto’s zien er super schattig uit, terwijl u kindje heerlijk warm in of onder onze pakjes ligt. Aan veel van de mutsjes en pakjes zitten bolletjes of hoorntjes, hier kan het baby’tje heerlijk mee spelen. De onderdelen zitten wel stevig vast, zodat ze tijdens het spelen goed blijven zitten. Een fotoshoot kan gedurende het hele jaar gehouden worden. In de zomer is een fotoshoot buiten natuurlijk erg mooi en leuk. Maar ook tijdens de wintermaanden kan een fotoshoot makkelijk gehouden worden. Als u bij ons een babypakje of mutsje besteld, ontvangt u deze binnen enkele werkdagen in huis. Onze babykleertjes zijn bijvoorbeeld super leuk om te geven tijdens een babyshower. Voor de ouders van het kindje is dit extra leuk want ze kunnen bijvoorbeeld de babykast gaan inrichten.

Newborn mutsjes

Het is belangrijk om het hoofdje van uw baby’tje warm te houden, omdat het hoofdje in het begin erg kwetsbaar is. Onze mutsjes zijn gemaakt van warm materiaal en passen perfect om het hoofdje van uw kleintje. Er zijn mutsjes in veel verschillende kleuren en vormen, door ons brede assortiment. Er zit dus altijd een mooi mutsje voor uw kleintje bij. Zo hebben wij bijvoorbeeld een Vikingmutsje. Dit mutsje is voor stoere maar ook voor schattige baby’s. Het mutsje heeft een zacht grijze kleur en bovenop het mutsje zitten twee hoorntjes. Het mutsje voelt erg zacht aan, waardoor het hoofdje van uw newborn baby goed beschermd wordt.

Newborn pakjes

Voor echte newborn pakjes kunt u ook terecht op onze website. Bij Babymuts kunt u veel verschillende pakjes voor uw baby’tje vinden. Zo bevat ons assortiment dierenpakjes, maar ook casual pakjes voor uw kleintje. Wij hebben ook veel pakjes waar baby’s onder kunnen liggen. Een voorbeeld hiervan is ons Drakenpakje. Dit pakje bestaat uit één langwerpig gedeelte. Op het pakje zitten hoorntjes die ervoor zorgen dat uw newborn baby op een echt draakje lijkt.

Dieren babymutsen voor newborn baby's

Voor de newborn moeders

De eerste outfit voor uw kleintje is natuurlijk van groot belang. Voor de eerste outfit is het van belang dat het gemaakt is van goed materiaal, dat lekker zit bij uw baby’tje. Ook is het belangrijk dat het hoofdje van uw kleintje lekker warm wordt gehouden. Onze babymutsjes kunnen dan ook goed te pas komen. De babymutsjes passen perfect om het hoofdje van uw kleintje en zijn lekker warm. Ze zien er leuk en schattig uit en maken uw babyoutfit helemaal compleet. Uw newborn verdient natuurlijk het allerbeste. Voor de leukste babymutsjes en babypakjes kunt u een kijkje nemen op onze website. De producten zijn gemaakt van goed materiaal en passen perfect bij uw kleine newborn.