Vanaf vandaag kunt u de mooiste handgemaakte babymutsen bestellen via de Babymuts.shop!

Koop een leuke muts of outfit voor uw baby en geef hem of haar een modieuze look. Tegelijkertijd beschermt u uw baby tegen de kou.

 

Gebreid zachte babyoutfit en babymutsen

Uitgebreid assortiment babymutsen

Van konijnen-oren tot goudvis-ogen, babymutsen hebben we in alle soorten en maten. Gaat u een fotoshoot met uw baby doen? Dan vindt u hier een leuk outfit om een herinnering vast te leggen die u nooit meer zult vergeten. Een leuke outfit en muts maken die ene foto toch net even af. Vervolgens kunt u de foto afdrukken of laten bedrukken op canvas om de herinnering een plek te kunnen geven. Onze mutsjes zijn met de hand gemaakt en bestaan uit fijn materiaal. De mutsjes passen perfect om het hoofdje van uw kleintje. Ook kunnen de mutsjes gewassen worden op de handwas.

Babymuts kopen

 

 

 

Blauw-wit gestreepte babyoutfit met babymutsen

Baby outfits

Je vindt hier niet alleen babymutsen, maar ook hele outfits! Kleed je baby in stijl en kies bijvoorbeeld voor dit gestreepte gebreide baby outfit (te zien op de foto links). Of je nu een jongetje of meisje hebt, het uitzoeken van leuke kleertjes blijft een leuke bezigheid. Ons assortiment van babyoutfits is erg breed. Wij hebben babyoutfits die alledaags bij baby’s aangetrokken kan worden, maar ook wat ‘grappigere’ outfits. Op onze website kunt u bijvoorbeeld het Drakenpakje bekijken. Dit is een langwerpig pakje waar uw kleintje lekker onder kan liggen. Het pakje voelt zacht aan en is heel stevig. U hoeft bij onze producten niet bang te zijn dat ze snel kapot gaan!

Bekijk alle baby outfits

 

 

 

 

Gratis verzending in de Benelux!

Nu bij de lancering kun je je babymuts of outfit gratis laten versturen binnen de Benelux, dus ook binnen Nederland. Binnen een paar werkdagen heb je de babykleertjes in huis, indien we het product op voorraad hebben.

Shop nu